De blir inte alltid som man tänkt sig..

Istället för att sätta bänkskivor i tvättstugan i helgen har vi ”roat” oss tillsammans med magsjukt barn. 

På’t igen vid senare tillfälle. 

Är verkligen leds på att inte allt är iordning där inne. Samma med vårt sovrum, de är det sämst tillfixade rummet i hela huset just nu! Vill inte ens visa bild, så ofixat är det 😄 inga gardiner uppe, inga tavlor på väggen, en byrå som är alldeles opassande att ha där inne men som för närvarande behövs (nämnde jag att vi inte kommit på något bra system i den lilla klädkammaren, så den oxå står helt ofixad?) tills att klädkammaren är i ordning och vi kan lägga de vi har i sovrumsbyrån inne i klädkammaren istället, inget överkast än i sovrummet and so on..

Den här veckan kommer plattsättaren förhoppningsvis och fixar missen i köket. Pratar om hålet i plattan som ni ser på bild 👇🏻 där ska de sättas en hel platta 😄(Tillägger att det inte är plattaättarens fel att det blev hål där! Han har varit/är gudomlig 🙏🏻 en ren kommunikationsmiss mellan oss och elektrikern orsakade det) samt att han ska foga mellan plattorna och köksbänken. 

Vi har även bytt ut hörnboxarna jag tyckt illa om ifrån första stund jag såg dem uppsatta. De blev kanske inte galant nu heller, men jädra mkt bättre i vårt tycke 😁 

Innan


Efter


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s